صدور فاکتور رسمی
مشاوره جهت صدور و فروش فاکتور رسمی و پیش فاکتور همراه با گزارش فصلی و گواهی ثبت ارزش افزوده از طریق سامانه مودیان مالیاتی و کد اقتصادی معتبر، کاملا قانونی، صادر شده از مازاد شرکتهای بازرگانی واقعی و فعال
مشاوره فاکتور رسمی
شاید لازم باشد در ابتدا با مفهوم ریز حساب که به عنوان فاکتور نیز از آن یاد میشود، آشنا شویم و پس از کسب اطلاعات کافی به ادامه بحث بپردازیم. به همین منظور، ممکن است گاها شرکت ها و سازمان ها چه خصوصی و چه دولتی، در پایان هر ماه یک لیست رسمی و قابل قبول برای معاملات و خرید و فروش های تسویه نشده خود، طراحی کنند. اگر فهم این موضوع کمی دشوار به نظر میرسد، بهتر است تا به ادامه توضیحات توجه لازم را داشته باشید. طراحی این ریز حساب به آن معنا است که پس از تاریخ معین شده هیچ گونه فاکتوری ارائه و یا ارسال نخواهد شد.
اگر بخواهیم در رابطه با پیدایش و تاریخچه فاکتورها صحبت کنیم، میتوان به فاکتورهای کاغذی که استفاده از آن ها همچنان با وجود پیشرفت تکنولوژی نیز مرسوم است، اشاره نمود. در ابتدا فاکتورها بر روی کاغذها ثبت میشدند و کپی گرفتن از آن ها یکی از کارهای مرسوم رایج به حساب می آمد. این کپی گرفتن به آن دلیل بود که هر فرد یعنی هر طرف معامله ی نسخه و یک کپی از لیست اقلام پرداخت شده و یا تسویه نشده پیش خود داشته باشند. کارایی کپی های گرفته شده از این فاکتورها را میتوان در دو موضوع خلاصه کرد. یکی اینکه هر شخص یا سازمان طرف معامله به نسخه ایجاد شده دسترسی داشته باشد و دیگری اینکه خیال طرفین از قرار داد بسته شده و یا معاملات انجام شده خیالی آسوده داشته باشید.
فاکتورها در دو نوع رسمی و غیررسمی قرار میگیرند. فاکتورهای رسمی برای مشاغلی استفاده می شوند که میبایست یک ورژن از آنها را به ادارهی امور مالیات ارائه داد. این مشاغل ملزم به محاسبه ارزش افزوده برای مشتریان میباشند. در شکل عدم ارائهی این نوع فاکتورها به ادارهی مالیات صاحبان این مشاغل موظف به پرداخت پولی به عنوان جریمه میگردند.
فاکتور رسمی دارای فرمت خاص و با استانداردهای دارایی همخوانی دارد و از قوانین وزارت امور اقتصادی پیروی میکند در مقابل فاکتور غیر رسمی برای اطلاع خریدار میباشد بدون هیچ قانونی صادر میشود به همین دلیل است که امکان ارائه فاکتور غیررسمی به وزارت دارایی وجود ندارد. از نظر ظاهری در فاکتور غیر رسمی شماره حساب واریز فاکتور با فاکتور رسمی متفاوت است و همچنین اطلاعاتی که برای صدور فاکتور رسمی لازم است با فاکتور غیررسمی متفاوت میباشد.
و به عنوان مثال فاکتورهای فروشگاهی، فاکتورهای انبار، فاکتورهای شخصی و … از نمونههای فاکتور غیررسمی میباشند.
به سند یا فاکتور که به شکل دست نویس، کاغذ یا کامپیوتری برای تایید در یک معامله بین فروشنده و خریدار امضا شود فاکتور رسمی میگویند. فاکتور رسمی فاکتوری است که تاییدیه سازمان امور مالیاتی را دارد یعنی همان امضا که بین معاملهکنندگان اتفاق میافتد.
همان طور که مستحضر هستید، قصد داشتیم تا در این قسمت از وب سایت حقوقی یازده-ده شما مخاطبان گرامی را با فاکتور رسمی آشنا کنیم. فاکتور رسمی، ویژگیهای فاکتور رسمی، تفاوت میان فاکتور رسمی و فاکتور غیر رسمی، انواع فاکتور رسمی و … از موضوعاتی بود که در این مقاله با آن اشاره شد. اگر قصد احداث یک شرکت خصوصی و یا ایجاد کسب و کار